om oss

Gabriel Gourmet

IMPORT & ENGROS OF ITALIAN PRODUCTS

 

HISTORIEN BAK GABRIEL GOURMET

 

 

 

   Firmaet ble etablert høsten 1996 av Renato Gabriel. En familiebedrift der personlig kontakt med kunden og god kunnskap om det Italienske kjøkkenet alltid har vært viktig.

Et samarbeid med Eagle Import og Alna margarinfabrikk gjorde det mulig å kunne levere de fleste produkter som et komplement til våre italienske varer.

Våre første kunder var restauranter og butikker i Oslo og omegn og våre første egne importerte produkter var parma fra Negrini Salumi 1999, San Daniel, diverse salamier, pancetta og mortadella.

Etterspørslen var stor etter Italienske delikatesser, og importørene var få.

De første årene var hovedtyngden restauranter, i dag leverer vi også mye til delikatessebutikker, frukt og grønt butikker og andre matprodusenter som vil ha råvarer med kvalitet. 

Hvert år utvider vi vårt sortemang etter reiser til matmesser i Køhln og Paris og jakten på unike produsenter er en stor drivkraft hos Gabriel Gourmet.